June 7, 2015 | Irya Gmeyner

Glada nyheter! Det blir en fortsättning på Gipomusic till hösten 2015!

Musikprojektet Gipomusic fortsätter hösten 2015 och vi söker nu nya deltagare – tjejer 16-21 år! Här finns det möjlighet att möta oss som står bakom Gipomusic och tjejerna från förra året.
16 augusti kl.19 – Filmvisning på Spegeln i Malmö av ”Vägen till Exit från verkligheten”
19 augusti kl.18 – Malmöfestivalen – spelning med Gipomusic på Gustavscenen
28 augusti kl.17 – Infoträff på Mejeriet i Lund

Var med och skriv egna låttexter, ge ut dem på skiva och framför dem live inför publik på Mejeriets stora scen! Du gör det tillsammans med etablerade artister, musiker och tjejer i din egen ålder. Inga förkunskaper krävs. Du behöver endast vara intresserad av musik och vilja skriva egna personliga låttexter. Under hösten kommer vi träffas 15 kvällar i Irya’s Playgrounds studio. Textövningar varvas med inspelning till en färdigproducerad skiva.

Under hösten 2014 har tolv tjejer från Skåne i åldern 15-20 år träffas i Irya’s Playgrounds studio på Mejeriet i Lund och spelat in en egen skiva. Textövningar har varvats med inspelning fram till skivan ”Exit från verkligheten”. Texterna som arbetats fram handlar om tjejernas verklighet, om deras erfarenheter och reflektioner. Låtarna har mejslats fram i ett samspel, där de deltagande tjejerna stått för texten och Irya Gmeyner och Povel Olsson har skapat musiken med Pange Öberg som yttre öra.

Om detta låter intressant? 
Maila ditt namn och telefonnummer till; info@gipomusic.se Välkomna!