Projekt

2015

Signaler i bruset

Under hösten 2015 har tio tjejer från hela Skåne i åldern 15-21 år träffas i Irya’s Playgrounds studio på Mejeriet i Lund och spelat in en egen skiva. Textövningar har varvats med inspelning fram till skivan “Signaler i bruset”. Projektet avslutades med en konsert på Mejeriet där deltagarna framföra sina låtar!

2014

Exit från verkligheten

Under hösten 2014 har tålv tjejer från hela Skåne i åldern 15-20 år träffas i Irya's Playgrounds studio på Mejeriet i Lund och spelat in en egen skiva. Textövningar har varvats med inspelning fram till skivan "Exit från verkligheten". Projektet avslutades med en konsert på Mejeriet där deltagarna framföra sina låtar!

2013

Botkyrka Ungkulturresidens – Med Allas Ord

Under hösten 2013 genomförde Gipomusic ett låtskrivarprojekt som en del av Botkyrka kommuns initiativ Ungkulturresidens, som syftar till utveckling, stöd & stärkande av det ungkulturella området. Projektet är tänkt att inspirera, stärka & ge verktyg till unga tjejer att våga uttrycka sig & skapa egna texter till musik.

2008

Botkyrka är ni med oss

Under våren 2008 var Irya initiativtagare till projektet ”Botkyrka är ni med oss?” Projektet byggde på idén att skapa nya mötesplatser över kulturella och sociala gränser.